Sandėlyje

Fullyoung Erotinis apatinis trikotažas Seksualus keliaraištis Intymūs moteriški pakinktai Liemenėlė Gotikiniai drabužiai Apatiniai drabužiai Apatiniai drabužiai Rave Fetišo kojinių diržai

(0)
€2.21 €13.97
Prekės kodas: w344951
Kategorijos: Underwear
Spalva:

Pilnas aprašymas

●Medžiaga:Dirbtinė oda

●Būklė:Nauja be žymos

●Spalva:Kaip rodomi

paveikslėliai ●Savybės:Aukštos kokybės moterų keliaraiščio diržas. Su prijungtu, sagties užsegimu, kad būtų galima reguliuoti dydį. Puikiai tinka vakarėliams, vestuvėms, lauke, namams ir laisvalaikiui.

● Dydis: vienas dydis, dydį galima reguliuoti.

●Draugiški patarimai:Dydis matuojamas rankomis, prašome leisti nedidelę matininkų klaidą t.Ir nuotraukų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto dėl skirtingų monitorių spalvoto rodymo.

Transportavimo paruošimo laikas: Prekę išsiųsime per 7 dienas nuo jūsų apmokėjimo. Jei norite greitai gauti prekes, primygtinai rekomenduojame pasirinkti DHL, EMS ir kitą greitąjį pristatymą, nes ekonomiškas pristatymo būdas nėra toks greitas.

Grąžinimas 1. Jei jūsų produktas turi kokybės problemų ar pažeidimų, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes jums išsiųsime arba grąžinsime pinigus.

2. Jei negavote prekės po apsaugos laiko, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes pasirūpinsime jums tinkamiausiu problemos sprendimo būdu.

Didmeninė prekyba ir konsignacija 1. Mes turime savo gamyklą Kinijoje, stiliai greitai atnaujinami ir garantuojama kokybė.

2. Konsignaciniams pardavimams gali būti taikomos kainos su nuolaida, o ant pakuotės nėra informacijos apie pardavėją.

3.Mes taip pat galime pridėti jums žymų ar kitų paslaugų.

Grąžinti 1. Jei esate patenkintas prekėmis ir paslaugomis, pateikite mums gerą komentarą (5 žvaigždutės), labai ačiū.

2. Prašome atsiųsti mums el. laišką prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar keldami bet kokius ginčus svetainėje. Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Pasitikėkite mumis, kokybę ir aptarnavimą laikome savo gyvenimu.

  • Medžiaga : sintetinė oda
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Lytis : MOTERYS
  • elemento tipas : Keliaraiščiai
  • Prekės ženklas : fullyoung
  • modelio numeris : LT-048 LP-241
  • CN : Zhejiang

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias