Sandėlyje

Sieninis krepšinio laikymo stovas Geležinis universalus ekrano laikiklis Kepurė Daiktadėžė Vietos taupymas Pakabinamas stovas Kambario dekoras

(0)
€3.46 €5.33
Prekės kodas: w269309
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Greitas ir paprastas montavimas: galima lengvai montuoti ant bet kurios sienos. Iš anksto išgręžus skyles, montavimas tampa lengvesnis. Tiesiog pasirinkite norimą poziciją ir tvirtai ją pritvirtinkite, ir iškart turėsite stilingą ir praktišką būdą tvarkyti ar rodyti savo sportinių kamuolių saugyklą, pavyzdžiui, krepšinį, tinklinį, futbolą ir pan.

Daugiafunkcinė funkcija: Mūsų sieninis sferinis ekrano stovas yra puikus priedas audinių berniukų ir mergaičių sporto įrangai. Vaikų sienos sudėliotos į mielas, praktiškas krepšinio dekoracijas arba įrengtos garaže, kuriuo gali naudotis vaikai. Įrengtas gyvenamajame kambaryje ar biure, rodantis specialų trofėjų rutulį arba pasirašytą suvenyrą.

Patvari aukštos kokybės konstrukcija: Šis rutulinis rėmas pagamintas iš patvarių aukštos kokybės metalų ir patvarus. Išvaizda ir jausmas yra pakankamai profesionalūs ir netgi gali patenkinti sportininkų poreikius.Tai labai tinka ribotai erdvei ar dideliam eismo plotui. Jis yra stiprus ir praktiškas, todėl jūsų namas atrodo tvarkingas ir efektyvus. Labai tinka garažo rutulio organizacijoms.

Sumažinkite grindų netvarką: Organizuokite savo gyvenimą naudodami mūsų sienoje sumontuotus rutulius. Nebėra atsitiktinių sportinių kamuolių, gulinčių ant grindų. Greitai ir lengvai pašalinkite nereikalingas šiukšles ir pakeiskite jas madingais sieniniais rutuliais, praktiškomis dekoracijomis.

Pertvarkykite savo nuobodų namų apdailą: Šis praktiškas, žemo rakto, modernaus sprendimo krepšinio stovas gali iš karto pakeisti bet kurią patalpą, kad atitiktų jūsų saugojimo ir organizacinius poreikius. Gao pagalvė yra rami, žinant, kad žengėte pirmąjį žingsnį, kad iš tikrųjų atsikratytumėte susierzinimo.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: rutulinis laikymo stovas

Medžiaga: plienas

Dydis: skersmuo 18.5cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė komplekte: 1x rutulio laikymo stovas

Pastabos:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

2. Prašome leisti 0,1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

  • Naudojimas : Drabužiai
  • Prekės ženklas : JETTING
  • Tipas : Saugojimo laikikliai ir lentynos
  • modelio numeris : ball storage rack
  • ne. pakopų : Single
  • diegimo tipas : sieninis tipas
  • Medžiaga : Metalas
  • Klasifikacija : Nesulankstomas stovas
  • Taikoma erdvė : Spinta
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias