Sandėlyje

Two Technics SL-D2 3200 B2 Q2 D3, kiti Patefono dulkių dangtelio remonto skirtukai vyr.

(0)
€13.34 €24.25
Prekės kodas: w5002
Kategorijos: Home Appliances
Spalva:

Pilnas aprašymas

Two Technics SL-D2 3200 B2 Q2 D3, kiti Patefono dulkių dangtelio taisymo skirtukai vyriai

Jie daug geriau veikia dangtelio išorėje, o ne viduje. Visada turėjau problemų dėl to, kad dangtelis visiškai neužsidaro, kai skirtukus dedate į vidų.

SL-D2 tipo lentelėse pagrindą išrikiuojate net su dulkių danga (žr. nuotrauką). Q200 tipo lentelėms su trumpesniu viršeliu norėsite surikiuoti tikrąjį mažą skirtuką su dangtelio apačia. Aš naudoju #8 mašinų varžtus (pridedami), kurie puikiai veikia. Jei norite išgręžti šiek tiek didesnę skylę dulkių dangoje, tai suteiks jums šiek tiek erdvės suktis, jei šiek tiek nukrypsite nuo gręžimo.

Norėdami sumalti sugedusį skirtuką, norite naudoti a for Dremel (arba lygiavertis) ir neskubėkite. Būtinai dėvėkite apsauginius akinius ir nuimkite kuo daugiau senojo skirtuko, kad dangtelio galinė dalis būtų graži ir lygi.Kai tai bus padaryta, norite surikiuoti naują skirtuką tinkamoje viršelio vietoje.

Aš naudoju tapytojų juostą, kuri nepalieka likučių ir yra pakankamai stipri. Patikrinkite, ar naujas skirtukas yra tinkamoje padėtyje, įdėdami dangtelį su skirtuku (laikomu juosta) į lentelių vyrį. Tai lengviau, jei pakeisite tik vieną skirtuką, bet jei jums reikia abiejų, tiesiog neskubėkite, galėsite pamatyti sritį, kurioje buvo senasis skirtukas, naudodami "Dremel" ženklus.

Kai visi išsirikiuosite, laikas išgręžti skylutes dulkių dangtyje. Šie "Technic" dangteliai yra tvirti ir gręžimo metu aš niekada jų nesulaužiau. Tai svarbu, Palikite skirtukus ant viršelio (vis dar pritvirtintus dailininkų juosta). Galėsite pajusti, kur skirtukuose yra skylių, ir atitinkamai gręžti. Aš naudojau šį metodą daug kartų ir jis puikiai veikia!

Tipas: Dulkių danga

Būklė: NAUJA

suderinamas prekės ženklas: For Technics

Suderinama produktų linija: Technics

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

2 x remonto vyris

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Galia (W) : 50w
  • Įtampa (V) : 220V
  • funkcija : Pūsti sausai
  • Prekės ženklas : Cikuso

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias