Sandėlyje

Bėgimo maišelis Reguliuojamas plonas bėgimo diržo krepšys su mobiliojo telefono laikikliu Bėgimo dovana moterims Vyrai Treniruočių įranga bėgikams

(0)
€5.19 €7.41
Prekės kodas: w3976
Kategorijos: Fitness & Body Building
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ryškios spalvos mūsų bėgimo diržo krepšys gali tilpti į jūsų mobilųjį telefoną, vandens butelį, banko kortelę, raktus ir kitus daiktus iki 7,5 colio. Be to, reguliuojama juosmens apimtis užtikrina maksimalų komfortą keliaujant.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Apvyniojama fanny pakuotė

Spalva: juoda, rožinė, žalia, mėlyna

Medžiaga: nailonas Lycra

Tinka juosmens apimčiai: 80-115cm / 31.50-45.27in

Tinkama scena: sportas/laisvalaikis/bėgimas/kūno rengyba

Pakuočių sąrašas:

Veikia fanny paketas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvari medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, ši bėgimo fanny pakuotė yra kvėpuojanti ir patogesnė, su vandeniui atspariu sluoksniu, kuris blokuoja prakaitą. Jo odai draugiškas, lengvas dizainas užtikrina patogią bėgimo patirtį kaip niekas kitas.

2.Chic Style: Padarykite stiliaus pareiškimą treniruotės metu su mūsų bėgimo fanny paketu.Jo prašmatnus dizainas ir ryški spalva suteiks jūsų sportinei aprangai gyvumo, o jūsų įrankiai bus tvarkingi ir patogūs.

3.Multi-Pocket Fit: Šioje veikiančioje "Fanny" pakuotėje yra kelios kišenės, kad tilptų jūsų mobilusis telefonas, vandens butelis, banko kortelė, raktai ir kiti daiktai iki 7.5 colio, o apvyniojamas juosmens dizainas užtikrina patogų ir saugų prigludimą.

4. Reguliuojamas dizainas: Sukurtas taip, kad būtų tvirtai prigludęs, šis bėgimo fanny paketas turi reguliuojamą dizainą, atitinkantį jūsų juosmenį. Neslystantis lipduko dizainas tvirtai laiko jį vietoje - idealiai tinka maratonams ir intensyvioms treniruotėms.

5. Nešiokitės lengvai: Niekada nebūkite be savo įrankių su šia veikiančia fanny pakuote, kurią galima įsidėti į kišenę. Lengva nešiotis ranka, jis suteikia saugyklą kelyje ir daro jūsų gyvenimą patogesnį nei bet kada anksčiau.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • modelio numeris : Bėgantis maišelis
  • Amžius : virš 13
  • Medžiaga : Nailono likra
  • Tinkami žmonės : Universalus

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias