Sandėlyje

vakuuminio filtro pakaitiniai priedai, tinkantys "Dyson DC41", DC65, DC66, UP13, UP20, UP30 vakuuminiam filtrui ir išankstiniam filtrui

(0)
€10.67 €13.34
Prekės kodas: w386672
Kategorijos: Electric Deep Fryers
Spalva:

Pilnas aprašymas

Complete Filter Replacement Set: Pakaitinių vakuuminių filtrų rinkinys yra pilnas rinkinys, kurį sudaro 1 x Post-filtrai, 1 x išankstiniai filtrai ir 1 x šepetys, kurie puikiai pakeičia dalis 920769-01 & 920640-01.

Aukščiausios klasės ir ekonomiškas: Mūsų filtrų keitimas yra ekonomiška alternatyva, užtikrinanti puikų našumą ir taupanti laiką, energiją ir pinigus. Filtrai yra aukštos kokybės, patvarūs ir patikimi, puikus sprendimas optimaliam jūsų dulkių siurblio veikimui!

Išskirtinis filtro našumas: Vakuuminis pakaitinis filtras pasižymi dvisluoksniu HEPA dizainu, kuris gali užfiksuoti net mažiausius elementus, o kelių akių sulankstomas filtras pagerina jo veikimą ir gali pasigirti nuostabiu filtravimo našumu!

Platus suderinamumas: dulkių siurblio filtrų keitimo rinkinys suderinamas su "Dyson DC41", DC65, DC66, UP13, UP20, UP30 "Animal", "Multi Floor & Ball" dulkių siurbliu, užtikrinant puikų suderinamumą ir nepriekaištingą veikimą.

Daugkartinio naudojimo ir lengva priežiūra: belaidžių vakuuminių filtrų keitimas yra ne tik ekonomiškas, bet ir patikimas bei ilgalaikis! Filtrai yra plaunami ir daugkartinio naudojimo neprarandant filtravimo našumo! Būtinai valykite filtrus kartą per mėnesį ir pakeiskite juos kartą po 2-3 mėnesių.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x išankstinis filtras

1 x pašto filtras

1 x švarus šepetys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias