Sandėlyje

1 kompiuteris Fitnesas Nuo patempimo riešo petnešos Sportinis riešo sąnario fiksavimas Petnešos Plieninė plokštė Atrama Reabilitacija Riešo petnešos

(0)
€4.07 €6.46
Prekės kodas: w3640
Kategorijos: Fitness & Body Building
Spalva:

Pilnas aprašymas

1 kompiuteris Fitnesas Nuo patempimo riešo petnešos Sportinis riešo sąnario fiksavimas Petnešos Plieninė plokštelė Atrama Reabilitacija Riešo petnešos

Dvipusė apyrankė užtikrina pakankamą rankos apsaugą, užkertant kelią antriniams sužalojimams. Lengvas ir kvėpuojantis audinys užtikrina komfortą net ir dėvint ilgesnį laiką. Trys dirželiai ir vienas didelis elastinis dirželis siūlo pritaikymą, kad riešo skausmas būtų sprendžiamas teigiamai. Geriausiai tinkanti nykščio skylė ir minkšta medžiaga leidžia pirštams judėti visu diapazonu, todėl idealiai tinka kasdienei veiklai. Kvėpuojantys oro tinklelio kanalai ir 3D mikropluošto stabilizatorius palengvina sportines traumas, riešo tunelį, artritą ir kt.

Aprašymas: Pristatome mūsų apyrankę su dvipuse atrama, kuri užtikrina pakankamą rankos apsaugą ir apsaugo nuo antrinių traumų. Jis yra lengvas, kvėpuojantis ir draugiškas odai, užtikrinantis komfortą net ir dėvint ilgesnį laiką.Turėdami tris dirželius, vieną aukštą elastinį dirželį ir dvi dydžio parinktis, galite jį pritaikyti, kad teigiamai išspręstumėte riešo skausmą. Geriausiai tinkanti nykščio skylė ir minkšta medžiaga leidžia atlikti visą judesių amplitudę, todėl puikiai tinka spausdinimui, namų ruošos darbams, vairavimui, sodininkystei ir sportui. Kvėpuojantys oro tinklelio kanalai delnų atramoje suteikia komfortą dėvint visą dieną, net ir sunkiausiems darbams. Pagamintas iš 3D mikropluošto medžiagos, idealiai tinka sporto traumoms, riešo tuneliui, artritui, tendinitui, tendinopatijai, padermėms.

Prekės pavadinimas: Apyrankės medžiaga: tinklinis audinys, putplastis, aliuminio plokštė, PE juostelės savybės: ergonomika, tvirta atrama, didelis elastingumas Dydžio detalės: L: 21cm / 8.27", W: 18.5cm / 7.28" (apytiksliai)

pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro: 1 x apyrankė

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Tinklinis audinys/putplastis/aliuminio plokštė/PE juostelė
  • modelio numeris : NĖRA
  • Tinkami žmonės : Suaugęs
  • Prekės ženklas : GUB

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias