Sandėlyje

Camping Light Trikojo stovas Trikojis Lauko šviesos pagrindas Nešiojamas trikojis Žibintas Trikojo mobiliojo telefono laikiklis Stovyklos apšvietimo stovas

(0)
€10.91 €32.10
Prekės kodas: w352964
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

Padarykite savo stovyklavimo patirtį be rūpesčių su mūsų unikalaus dizaino "Camping Light Tripod Stand".Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir nerūdijančio plieno, jis yra tvirtas ir patvarus. Išskirtinis meistriškumas užtikrina optimalų veikimą bet kokiomis oro sąlygomis. Lengva nešiotis ir laikyti, be to, yra su laikymo krepšiu. Mėgaukitės lauke su šiuo universaliu stovu.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kempingo trikampio šviesos laikiklis

Medžiaga: aliuminio lydinys, nerūdijantis plienas

Svoris: 341G

Spalva: juodas/rožinis auksas/šampanas

Pakuočių sąrašas:

Konvertavimo galvutė x1

Šviesos stulpas x1

Atraminis strypas x3

Įžeminimo kištukas x1

Šviesos laikiklis x1

Daiktadėžė x1 (išskyrus kitus eksponuojamus daiktus)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Unikalios savybės: Šis kempingo šviesos stovas yra daugiau nei tik šviesos šaltinis.Su sriegine tvirtinimo konstrukcija ir konvertavimo galvute jis gali saugiai sutalpinti kameras, mobiliųjų telefonų laikiklius ir kt. Jo unikalus dizainas užtikrina stabilų pagrindą, kuris gali išlaikyti gerą svorį.

2. Aukščiausios klasės kokybė: Dėl aukščiausios kokybės aliuminio lydinio ir nerūdijančio plieno medžiagų šis kempingo šviesos stovas yra atsparus dilimui, saugus ir lengvai nedeformuosis ar nesulūž. Dėl išskirtinio tvirtumo ir ilgaamžiškumo jis užtikrina patikimą palaikymą ir yra ekologiškas.

3. Lengva surinkti: Nuimamo dizaino šis kempingo šviesos stovas yra lengvai montuojamas ir nuimamas, taupant laiką ir pastangas. Jame taip pat yra laikymo krepšys, skirtas patogiam laikymui ir transportavimui.

4.Išskirtinis meistriškumas: mūsų kempingo šviesos stovas yra meistriškai pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios pašalina įtrūkimus, atsparios rūdims ir erozijai, garantuoja sklandžią išvaizdą su išskirtinėmis smulkiomis detalėmis ir neblunkančiomis spalvomis.

5. Plačiai paplitęs naudojimas: Nesvarbu, ar tai būtų vidaus ar lauko naudojimas namuose ar įmonėse, šis šviesos stovas suteikia universalų funkcionalumą stovyklavimui, žvejybai ir medžioklei. Dėl savo lengvo ir kompaktiško dydžio jį lengva nešiotis ir laikyti, kai jis nenaudojamas.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : Žibintuvėlis

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias