Sandėlyje

itin ryškus LED jutiklis Priekinis žibintas Įkraunamas priekinis žibintas Ilgo nuotolio žibintuvėlis Lauko kempingo lempa Vandeniui atspari avarinė lempa

(0)
€1.56 €4.59
Prekės kodas: w301522
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

1. Ilgai veikianti baterija: Šis itin ryškus priekinis žibintas, aprūpintas patvaria ličio metalo baterija, prailgina jo tarnavimo laiką ir pašalina poreikį dažnai keisti akumuliatorių, taupydamas laiką ir pinigus.

2. Galingas LED šviesos šaltinis: Šiame kasybos žibinte naudojamas LED šviesos šaltinis, kuris skleidžia neįtikėtinai ryškią šviesą ir užtikrina puikų matomumą. Lengvai matykite taikinius tamsoje ir padidinkite darbo efektyvumą.

3. Tolimojo susisiekimo apšvietimas: Šis žvejybos žibintuvėlis turi tolimojo apšvietimo funkciją, leidžiančią apšviesti taikinį iš tolo. Tai labai tinka naktinei žvejybai, tyrinėjimui ir kitoms scenoms, kurioms reikalingas tolimas apšvietimas.

4. Patogus įkrovimo dizainas: dėl savo įkrovimo funkcijos šis LED įkraunamas priekinis žibintas yra patogus ir efektyvus, tinkamas ilgalaikei veiklai lauke. Nereikia jaudintis, kad išsikraus akumuliatorius.

5. Universalumas: Nesvarbu, ar žygiuojate pėsčiomis, stovyklaujate, važinėjate dviračiu ar dalyvaujate bet kokiuose nuotykiuose lauke, ši ant galvos montuojama naktinės žvejybos lemputė yra patikimas kompanionas, užtikrinantis ryškų ir patikimą apšvietimą, kad padidėtų saugumas ir matomumas.

Specifikacijos:

[Šviesi spalva] (neprivaloma): balta šviesa, geltona šviesa

[Galia]: 50w

[Diapazonas]: 500 metrų

[Baterijos veikimo laikas]: 5–8 valandos

[Neperšlampamas]: atsparus vandeniui kasdieniam naudojimui

[Režimas]: 3 režimai - stiprus šviesos režimas / paryškinimo režimas / strobo režimas;

[Maitinimo šaltinis]: įmontuota 1800mAh polimero ličio baterija

[Įkrovimas]: įkrovimas

per USB [Medžiaga]: ABS

Komplektą sudaro:

Priekinis žibintas * 1

Įkrovimo laidas * 1

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : Priekinis žibintas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias