Sandėlyje

Molle medicininis rinkinys Maišelis Taktinis greito atpalaidavimo modulinis MOLLE diržas lauko avarinis išpūtimas Medicininis krepšys Pirmosios pagalbos maišelis

(0)
€11.76 €15.68
Prekės kodas: w299153
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcijos:

【Aukšta kokybė】 Pagaminta iš 1000D poliesterio.Vandenį atstumianti armatūra, plyšimui atsparus nailonas, kuris gali neleisti lietaus vandeniui prasiskverbti į vidų.

【Molle dizainas】 Nugarėlėje yra dvi nailoninės juostos, kurios gali būti suderinamos su daugeliu karinių MOLLE komponentų, tokių kaip diržas, kovinė liemenė, kuprinė ir pan. Jis taip pat gali būti montuojamas prie tatinio diržo, naudingojo diržo, įmontuotas diržo kilpose.

【Greitas atleidimas 】 Specialus sandarinimo išpūtimo dizainas ir užrakto stilius, lankstus plieninis kabelis, padengtas silikonu aplink, greito atleidimo sistema greitai išleidžia pirmosios pagalbos daiktus ant žemės, kad būtų galima greitai išgelbėti.

【Sulankstomas ir didelė talpa】 Sulankstomas dugnas gali būti išplėstas iki 5CM, plonas, tačiau gali tilpti daug reikalingų daiktų, į jį galite įdėti pirmosios pagalbos rinkinį arba savo EDC įrankius, kuriuos lengva nešiotis.

【Specialus dizainas】 Velcr0 dirželis greitai pritvirtinamas ir atleidžiamas, kad atliekant didelius judesius avarinis krepšys nebūtų netyčia atidarytas. Prisijunkite prie juostos naudodami saugojimo etiketę.

Specifikacijos:

- Prekės tipas:Taktinis medicininis krepšys

- Medžiaga:1000D nailonas

- Spalva:Juoda/Smėlis/CP/Juoda CP

- Dydis: 20 * 14 cm / 7.87 * 5.51inch

- Svoris:150g

Pakavimas apima:

1 * Taktinis medicininis krepšys

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Naudojimas : Medžioklinis airsoft taktinis šaudymas žygiai
  • funkcija : greito atleidimo medicininis maišelis
  • Medžiaga : Oksfordo audinys
  • Spalva : juoda/smėlis/CP/BCP
  • Tipas : Pirmosios pagalbos rinkiniai
  • elementas : Medicinos rinkinio maišelis

Žymos: molle medicininio rinkinio maišelis

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias