Sandėlyje

nerūdijančio plieno virtuvės kriauklės kanalizacijos filtras ir kamščio kombinuotas presavimo tipo kriauklės sandarinimo filtro kištukas lengvai montuojamas

(0)
€10.35 €12.95
Prekės kodas: w2969
Kategorijos: Home Improvement
Spalva:

Pilnas aprašymas

Patikrinkite kriauklės išleidimo dydį: 1 virtuvės kriauklės filtras, 1 virtuvės kriauklės kištukas; turi turėti virtuvės reikmenų, kad jūsų kriauklė būtų švari. Sustabdo vandenį, virtuvės atliekas ar maisto atliekas, filtras ir kamštis tinka daugumai standartinio dydžio virtuvės kanalizacijos 3-1/2 colio virtuvės kriauklės nutekėjimo.

Virtuvės kriauklės išleidimo kištukas - tinka daugumai standartinių virtuvės kriauklės kanalizacijų: 3-3 / 8inch skersmens. Paprastas sprendimas, kaip išvengti purslų tvarkant maistą ar užkimšus vamzdžius / vamzdžius, į kuriuos patenka maistas ir atliekos; taip pat veikia kaip išleidimo kamštis, kad vanduo būtų laikomas kriauklėje valymui arba neleistų indams tekėti žemyn kanalizacija.

"PressType" kriauklės sandarinimo filtras: paspauskite kriauklės kanalizacijos filtro spyruoklinę šerdį, kad ji taptų kriauklės kamščiu, sandarinančiu ir užrakinančiu vandenį be nuotėkio; dar kartą paspauskite spyruoklinę šerdį, kad ji taptų kriauklės filtro krepšiu, greitai išleistų vandenį ir taptų maistu šiukšlių šalinimui Kolektorius neužblokuoja vandens.

Greitas drenažas: kriauklės krepšelio filtras yra atsparus aukštai temperatūrai ir nėra lengvai deformuojamas. 2 mm smulkių akių kriauklės filtras sklandžiai nuteka. Kriauklės kištuko apačioje yra 3 didelio skersmens išleidimo angos, kurios gali greitai nutekėti neužsikimšusios.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Virtuvės kriauklės kanalizacijos filtras pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus dilimui, įbrėžimams ir lengvai valomas. Tinka virtuvės kriauklėms.

Spalva: nuotraukos spalva

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuote sudaro:

1 x vandens kamštis

1 x filtro krepšelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias