Sandėlyje

Didelio našumo plieninė dėžė priekabų žibintams Ovalo formos ir šoninių žibintų angos montuojamos bet kur Atsparus oro sąlygoms

(0)
€27.02 €51.96
Prekės kodas: w283674
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcijos :

*Suvirinta didelio našumo plieninė dėžė su ovaliomis galinių žibintų angomis ir apvaliomis šoninių žibintų angomis, padedančiomis apsaugoti išorinius žibintus nuo elementų.

*Tinka standartiniams 6 colių (6,75 × 2,5) ovaliems įvoriams priekabos galiniams žibintams montuoti ir 2 colių apvalius tarpiklius užbortiniams gabaritiniams žibintams; PASTABA: Žibintai yra tik informaciniai ir nepridedami.

*Galinių žibintų apsaugos dėžutė priekaboms, komunaliniams sunkvežimiams ir kt. gali būti montuojama priekabos šone, viršuje arba apačioje.

* Juodo anglinio plieno konstrukcija su oro sąlygoms atsparia juodo miltelinio sluoksnio apdaila suteikia tvirtą išvaizdą, plieno konstrukcija yra atspari oro sąlygoms ir ilgaamžė.

* Šviesos dėžutės matmenys: 8.78"L X 3.92"H X 3.82"D,6.75"x2.5" priekinė ovali šviesos skylė (tarpiklis), 2.2 " apvali šoninė šviesos skylė, 3/4 " apvali vielos skylė.

Specifikacijos:

* Produkto pavadinimas: automobilio galinių žibintų apsauga

* Medžiaga: metalas

* Dydis: 23 * 21 * 10cm

*Svoris:1450g

Pakuote :

1nustatykite automobilio galinių žibintų apsaugą

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

  • Medžiaga : Plastmasiniai
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias