Sandėlyje

2Pcs prekybos kortelių laikymo dėžutė, kortelės laikymo dėžutė plastikinė, prekybos kortelių dėklas su nuimamais dalikliais, standartinei kortelei

(0)
€21.98 €31.40
Prekės kodas: w282978
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

Pakankamai talpos laikyti įvairių rūšių kortas, beisbolo kortas, žaidimo kortas, prekybos kortas, futbolo kortas, MTG korteles, Pet elf kortas, Yu-Gi-Oh kortas.

Prekybos kortelių laikymo dėžutė su nuimamais skirstytuvais: prekybos kortelių laikymo dėžutėje yra skirstytuvai, prekybos kortelių organizatoriaus dėžutė, leidžianti sukurti įvairių dydžių skyrius, atitinkančius jūsų konkrečius poreikius. Nesvarbu, ar norite, kad beisbolo kortos būtų surūšiuotos pagal rinkinį, retumą ar bet kurį kitą kriterijų, šie skirstytuvai suteikia jums lankstumo tvarkyti kortelę.

Storinanti tvirta medžiaga: Prekybos kortelių laikymo dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės ir patvarios storinančios plastikinės medžiagos, kuri yra labai tvirta ir gali užkirsti kelią susidūrimams ir suspaudimui, nėra lengvai nusidėvėjusi ar sulaužyta, apsauganti jūsų kortelę nuo dulkių, vandens ar įbrėžimų. Jūsų vertinga kortelė yra verta geriausio, todėl ji yra saugi ir patikima.

Skaidri prekybos kortelių laikymo dėžutė: aiškų dizainą patogu atpažinti ir naudoti, taupant laiką ir energiją ieškant kortelių.

Spalva: skaidri

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 26 x 9.5 x 7.5cm

Pakuote sudaro:

2 x prekybos kortelių laikymo dėžutė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Naudojimas : Sundries

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias