Sandėlyje

Deimantinis kavos staliukas Juodas gražus modernus stilius Dažai be švino švarios linijos kontūras Lengva valyti

(0)
€37.12 €100.33
Prekės kodas: w281937
Kategorijos: Home Furniture
Spalva:

Pilnas aprašymas

Diamond Coffee Table, Black Padarykite savo mėgstamo Džo puodelio gėrimą palaiminga patirtimi su "Diamond Coffee Table by Convenience Concepts".Gausus stalviršis suteikia jums laisvę padėti visus būtiniausius kavos reikmenis pasiekiamoje vietoje. Apatinė lentyna idealiai tinka visiems jūsų mėgstamiems kolekcionuojamiems daiktams. Nepamirškime apie dėmesio vertą dizainą, kuriuo gali pasigirti šis šiuolaikinis daiktas. Švarus linijos siluetas kartu su dviem nuostabiais deimantų iškirpimais, kurie puošia kiekvieną šoninį rėmą, daro šį dviejų pakopų vienetą meno kūriniu. Tai puikus pokalbio kūrinys jūsų ansambliui. Pagamintas iš patvarių medžiagų, šis akcentinis stalas taps pagrindiniu jūsų namų elementu. Stalviršis ir apatinė lentyna yra pagaminti iš medžio drožlių plokštės, kuri yra padengta gausia melamino fanera ir ne švino pagrindu pagamintais dažais, todėl juos lengva valyti. Rėmai ir kojos yra pagaminti iš MDF ir yra baigti ne švino pagrindu pagamintais dažais.Jo universalumas yra neabejotinas ir leidžia jį patalpinti bet kurioje namų vietoje, nuo svetainės iki namų biuro jis atnaujins bet kokį dekorą. Parsivežkite namo šiandien ir mėgaukitės greitu ir paprastu 6 žingsnių surinkimu! Derinkite su šiuolaikiškesniais daiktais arba papildykite išvaizdą papildomais baldais iš "Diamond Collection by Convenience Concepts".Galima įsigyti keliomis apdailomis, kad įsitikintumėte, jog rasite tinkamą savo namams. Kiekvienas parduodamas atskirai.

Specifikacijos: Gausus stalviršis suteikia jums laisvę visus kavos reikmenis pateikti ranka Deimantų kolekcijos dalis pagal patogumo koncepcijas Gražus šiuolaikinis stilius, skirtas atnaujinti jūsų dekorą Medžio drožlių plokštė / MDF / melaminas / dažai be švino Greitas ir paprastas 6 žingsnių surinkimas!

Deimantų kolekcijos dalis pagal patogumo koncepcijas Gražus šiuolaikinis stilius, skirtas atnaujinti jūsų dekorą Medžio drožlių plokštė / MDF / melaminas / dažai be švino Greitas ir paprastas nustatymas Matmenys: 39.50 "(L) x 21.75"(W) x 18.00"(H) Medžiagos tipas - medžio drožlių plokštė MDF melaminas Dažai be švino.

  • Kilmė : US(kilmė)

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias