Sandėlyje

Po stalu stumdomas stalčius apatinė daiktadėžė Lipnus stalčius be perforatoriaus po stalčiumi Pritvirtinamas stalčius knygoms

(0)
€12.13 €24.27
Prekės kodas: w281185
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

Maksimaliai padidinkite savo darbo vietą naudodami mūsų patikimą priklijuojamą stalčių po stalčiumi. Atsisveikinkite su netvarkingais stalais ir sutvarkykite savo darbo vietą. Lengvai montuojamas ir puikiai tinka rašikliams, pieštukams, žirklėms, įkrovikliams ir ausinėms laikyti.

Pavadinimas: Invisible under desk stumdomas stalčius

Svoris: vidutinis 364g, didelis 450g

Dydis: Vidutinis 20 * 17 * 7,2 cm / 7,87 * 6,69 * 2,8 colio, didelis 20 * 23 * 7,2 cm / 7,87 * 9,05 * 2,8 colio

Sąrašas:

po stalu stumdomas stalčius*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Space-Optimizing: išnaudokite visas savo darbo vietos galimybes naudodami šį stalčių laikiklį po stalčiu. Tai padeda sutaupyti vietos darbalaukyje ir sutvarkyti elementus, kad jūsų darbo vieta būtų tvarkinga.

2. Sukurkite patogią aplinką: Ją galite pritvirtinti po stalčiumi prie bet kokio lygaus paviršiaus pridedama lipnia juosta, nereikia gręžti ar varžtų. Tiesiog nulupkite apsauginę plėvelę ir priklijuokite ją norimoje vietoje.

3.Patvari PET medžiaga: Mūsų tvirtas stalčių laikiklis po stalčiumi pagamintas iš patikimos PET medžiagos ilgalaikiam naudojimui. Dėl savo dilimui atsparaus, lygios išvaizdos jis yra slidus priedas prie bet kokio stalo.

4. Sklandžiai įstumiama ir išstumiama: mūsų novatoriškas stalčiaus laikiklis po stalčiumi nepalieka jokių pėdsakų dėl patikimų akrilo klijų. Galite be vargo įstumti jį į vidų ir į išorę ranka, kad pirštų galiukams būtų patogu laikyti.

5. Universalus saugojimo sprendimas: Šis stalčių laikiklis po stalčiumi gali laikyti rašiklius, pieštukus, žirkles, įkroviklius, ausines ir kitus mažus daiktus jūsų namuose ar biure. Taip pat galite jį naudoti makiažo šepetėliams laikyti po tuštybe savo miegamajame.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Naudojimas : maišas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias