Sandėlyje

daiktadėžė rankų darbo darbalaukio dekoravimas rotango laikymo krepšelis Darbalaukio šiukšlių organizatorius Žaislų organizatorius

(0)
€15.90 €21.20
Prekės kodas: w273224
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

daiktadėžė rankų darbo darbalaukio dekoravimas rotango laikymo krepšelis darbalaukio šiukšlių organizatorius žaislų organizatorius

Tvirtas ir universalus krepšys tinka kiekvienam namų ūkiui: jo spalva puikiai dera su indais, raktais, kava, duona, vaisiais, saldainiais, daržovėmis, salotomis, laikymo žaislais ir kt., pavyzdžiui, ,kosmetika, stalai, virtuvės Stalas, miegamasis, svetainė, kad pagerintumėte savo namų dekoravimo stilių ir taptumėte gera dovana.

Universalus krepšelis, puikiai tinkantis vaisiams, daržovėms, duonai, maistui patiekti, laikyti ar demonstruoti bet kokius maisto produktus.

Nešiojamas iškylų krepšys puikiai tinka jūsų poreikiams, jis yra tvirtas ir puikus maisto saugykla iškyloms.

Puikios dekoracijos, dovanos šeimai ir draugams: Šie gražūs pinti krepšiai turėtų būti vienas geriausių pasirinkimų jums reikalingiems krepšeliams.

spalva: kavos spalva / Kaip parodyta

Medžiaga: PP

dydis: 28 x 6cm

Pakuote sudaro:

1 x Darbalaukio daiktadėžės krepšelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Naudojimas : Sundries

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias