Sandėlyje

20Pcs Flameless Taper Floating Candles LED pakabinamos elektrinės žvakės rinkinys su stebuklinga lazdele, Kalėdų Helovino dekoravimui

(0)
€31.36 €40.73
Prekės kodas: w2303
Kategorijos: Lights & Lighting
Spalva:

Pilnas aprašymas

Paketų rinkinys: Gausite 20 pakuočių liepsnojančių plūduriuojančių žvakių, iš anksto pritvirtintų prie šių LED kūginių žvakių, paruoštų pakabinti,

MAGIC WAND REMOTE CONTROL - Pridedama magija

Mirgančios šiltos šviesos liepsnojančios žvakės: Šios baterijomis valdomos žvakės skleidžia šiltą baltą mirgančią šviesą, kuri gali suteikti šiltą atmosferą, kad pagerintų matomumą ir atmosferą. Tikroviškas mirgėjimo dizainas jaučiasi ir atrodo kaip tikras žvakės liepsnos mirgėjimas. Nėra gaisro ar degimo pavojaus, o šios elektrinės žvakės yra saugios šeimoms su augintiniais ar mažais vaikais, turėsite puikius aplinkos vakarus su ramybe.

Kabančios žvakės Helovino dekoravimui: Šiame liepsnojančių žvakių rinkinyje yra meškerė (vos matoma), iš anksto pritvirtinta prie šių LED kūginių žvakių, paruoštų pakabinti.galite lengvai iškirpti norimą ilgį ir persukti jį per viršų, todėl lengva pakabinti tiesiai ir lygiai.Puikus Helovino dekoras šventėms, bažnyčios pamaldoms, langų žvakėms, židiniui, stalui, namų ir lauko dekoravimui.

dydis:

Žvakė: 1.6 x 16.9cm, Stebuklinga lazdelė: 2 x 33.2cm

Medžiaga: plastikas

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

20 x Žvakių šviesa

1 x Stebuklinga lazdelė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias