Sandėlyje

1vnt lauko stulpinė lempa gaublys stiklo atspalvio durų stulpo lempa vandeniui atsparus antikvarinis apšvietimas Lietaus nepralaidi stulpo šviesa

(0)
€34.74 €45.12
Prekės kodas: w1195
Kategorijos: Lights & Lighting
Spalva:

Pilnas aprašymas

1Pcs lauko stulpinė lempa gaublys stiklo atspalvio durų stulpo lempa vandeniui atsparus antikvarinis apšvietimas Lietaus nepralaidi stulpo šviesa

1. Tradicinis klasikinis lauko aukštos kokybės unikalus vandeniui atsparus stulpo žibintas, elegantiškas ir modernus dizainas leidžia šiai kolonėlės šviesai išsiskirti iš minios ir suteiks daug apšvietimo aplink jūsų namus.

2. Pasirinkite šį lauko išorinį kraštovaizdžio gatvės apšvietimą, kad pašviesintumėte bet kokią lauko zoną, jo senovinis žibintų stilius ir išskirtinis durų stulpas suteiks dekoratyvinių elementų bet kokiam turtui.

3. Profesionali aliuminio kokybė, didelio ryškumo stiklas, energijos taupymas, specialiai sukurtas jūsų lauke, sukuria romantišką atmosferą ir suteikia blizgesio puikų vakarą.

4. Šie senoviniai retro stulpų šviestuvai puikiai tinka kaip apsauginis žibintas ir sodų, takų, terasų, garažų, kiemų, verandų ir važiuojamųjų dalių ar įėjimo į patalpas apšvietimui.

Maitinimo įvestis: 100-220V AC

Lemputės tipas: 1vnt E27

Lemputė įtraukta arba ne: pridedama

LED lemputė Spalva: juodas / bronzinis / juodas auksas

Medžiaga: aliuminio lydinys + stiklas

Dydis: 18 x 36.5cm

Pakuote sudaro:

1 x Gatvių apšvietimas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Ar įtrauktos lemputės : Taip
  • maitinimo šaltinis : Saulės
  • Sertifikavimas : CCC

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias